Piet Kennis, elektro en elektronica
 • De echte
  gloeilamp
  wij hebben
  hem nog!
   piet kennis logo klein

   

 • NIEUW!
  De LED-Lamp
  bespaar
  op uw energie!
   piet kennis logo klein

Piet Kennis in Tilburg: elektro en elektronica


piet kennis pandBijna honderd jaar geleden begon Piet Kennis in Tilburg een installatiebedrijf met daarbij winkelverkoop. Sinds 1975 ligt het zwaartepunt op verkoop in de winkel aan de Bisschop Zwijsenstraat 115 te Tilburg. In 1998 is Piet Kennis overgenomen door Walther Baijens. Hij heeft het bedrijf omgebouwd tot een modern winkelverkooppunt. Een van de sterkste kanten van Piet Kennis is het technische advies dat Baijens en zijn medewerkers geven. Vanaf januari 2007 behoort Piet Kennis Elektronica ook bij de elektro groep.
Sinds oktober 2010 is Piet Kennis na bijna 100 jaar gevestigd te zijn geweest aan de Bisschop Zwijsenstraat, verhuisd naar een nieuw groter pand aan de Korvelseweg 107.
Daar zijn nu de beide afdelingen Elektro en Elektronica samen onder 1 dak te vinden.

Wie informatie wenst over de producten, zoals schakelkasten, beveiliging van elektra, draad, verlichting, schakelmateriaal, elektronica, audio-video etc. kan bij Piet Kennis terecht. De vele werkende voorbeelden, gemonteerd op demonstratieborden, zorgen ervoor dat de klant direct en heldere informatie krijgt.